Musikkfestivalen Norwegian Wood blir arrangert i Frognerbadet i Oslo. Festivalen går over fire dager, og arrangeres midt i juni hvert år. Festivalen har vært arrangert siden 1992. Samtidig som hovedfestivalen, arrangeres også Norwegian Underwood, der mer ukjente artister får slippe til. Det gjør det mulig for dem å nå ut til et større publikum. Norwegian Youngwood er et arrangement for ungdomsskoleelever, og byr på musikk som appellerer til den yngre garden.

I 2015 arrangeres Norwegian Wood fra 10. til 13. juni. Blant stjernene som kommer, er Mark Knopfler, Patti Smith og Tori Amos. Norwegian Wood trekker til seg et bredt publikum i alle aldre, og det spilles musikk på tre scener. Norske Daniel Kvammen skal også opptre. Han har en spesiell historie knyttet til Norwegian Wood. For fem år siden var han med på festivalen som frivillig, og skadet hånden sin. Han trodde at gitarkarrieren skulle bli ødelagt av skaden, men i år er han tilbake, denne gangen som artist. Vi på tildovrefaller.com gleder oss til å høre ham live.

Norwegian Wood har ingen aldersgrense, derfor kan hele familien komme på konsertene. Her kan generasjonene dele noe, og dermed skape gode familieminner. Rundt 500 frivillige holder hjulene i gang under festivalen.