Spilleautomater kan ha veldig ulike temaer. Det er nettopp den store variasjonen som gjør disse spillene populære. Musikkelskere kommer for eksempel til å elske spilleautomater som har musikk som tema. Kanskje finner du et spill som handler om favorittbandet ditt, for det er flere å velge blant.

Motörhead

Motörhead spilleautomat kommer fra Net Entertainment, og musikkelskere blir ikke skuffet. Her brukes bandets musikk i spillet, og i tillegg er grafikken fantastisk. Spillet byr selvsagt på gratisspinn, og det har hele 76 gevinstlinjer. Spillet er en del av en trilogi laget av NetEnt. De andre spillene i serien er Guns N’ Roses og Jimi Hendrix – så hvis du foretrekke deres musikk i stedet, har du valget.

Kiss

Kissfans kommer til å elske dette spillet. Automaten kommer fra Williams Interactive, og også dette spillet bruker musikk fra bandet. Spillet har to hjulsett. Det ene er et ganske klassisk oppsett med fem hjul og fire rader. Hjulsettet på siden har også fem hjul, men det er hele 12 rader på hjulene, og det gir rom for musikere i helfigur. For å få et bedre inntrykk av spillet, bør du oppsøke en side som handler om spilleautomater og se bilder fra spillet. Til sammen har de to hjulene 100 gevinstlinjer, men linjene på de to hjulene er ikke koblet sammen. Hjulsettene fungerer som to forskjellige automater, der man kan vinne på én selv om det andre hjulsettet ikke gir gevinst.

Guns N’Roses

Guns N’Roses spilleautomat ble nevnt tidligere i artikkelen, og er et mesterverk. Musikken er fra bandet, og symbolene er selvsagt tilpasset temaet. Spillerne kan til og med velge hvilken musikk som skal spilles i bakgrunnen, så man kan spille én sang hele tiden, eller spille flere sanger på rad. Dette er bare et utvalg av alle spillene som har musikktema. Det finnes også spill basert på for eksempel Elvis.